Pont Gold Espresso bonen.
100% Arabica Koffie van 6 plantages.
De Beste Milde Koffiebonen.

26,50 EURO

Aanbieding is eenmalig per klant.
BESTEL   1 KG. €26,50
BESTEL   2 KG. €28,89

Ristretto Porselein H 6 cm. X 5 cm.
Betaal NA ontvangst.
Incl. 1 x Pont Ristretto kopje.
Incl. BTW.

Incl. verzendkosten.

U treft de factuur aan bij uw zending.
+ Uw Aanbieding Vaste Koffie Klant.
Vragen? Bel: 0343-533540

Bekijk de reviews.


Pont Koffie Gold.

Hoe de droom van twee ondernemende broers in de vroege jaren 50 van de vorige eeuw geresulteerd heeft in het toonaangevende koffiebranderij en handelshuis in Spanje.

Opgericht in 1952, met dank aan het enthousiasme en doorzettingsvermogen door de gebroeders Pont, Armand en Feliu.

Armand en Feliu Pont

Feliu Pont kan nog altijd smakelijk vertellen over de verkoop van zijn geliefde saxofoon. Met de opbrengst daarvan kocht hij 4 zakken koffiebonen met het voornemen deze te gaan branden en aan de man te gaan brengen in zijn eigen winkeltje. Sedert dien heeft Pont Koffie slechts 1 doel voor ogen: het opsporen van de beste kwaliteit koffiebonen, deze branden op geheel eigen wijze, om daarmee  de klanten de best mogelijke kwaliteit koffie te kunnen leveren.

Met de tweede generatie Pont aan het roer van de firma wordt voortdurend geïnvesteerd in de best mogelijke productie en distributie processen om de kwaliteit en smaak te vervolmaken. Bij pont geldt de filosofie dat elk detail en elke investering of aanpassing ten goede moet komen aan iedereen die van Pont espresso geniet.

Pont kan de kwaliteit van de koffie 100 % garanderen omdat zij het gehele proces vanaf de selectie van de rauwe koffiebonen, het branden hiervan en de verpakking en distributie beheerst.

Op de kwaliteit afdeling van het hoofdkantoor in Sabadell ( Barcelona) selecteren onze ervaren keurmeesters de bonen voor het branden. Zij bepalen welke bonen wel en vooral ook welke niet in aanmerking voor het predicaat Pont.

Tegenwoordig is de oude productie faciliteit omgebouwd tot een sfeervolle koffie en thee gelegenheid waar onder meer barista workshops worden gegeven.

Bent u ooit in de buurt dan bent u van harte welkom!

St. Antoni Pont Store  –   St. Antoni street, 5  –  08201 Sabadell, Barcelona